dijous, 3 de juny del 2010

Tercera exposició oral: aldarulls

Hi ha dies que les coses es torcen. Ahir havíem de fer, altre cop, l'exposició oral a l'aula normal dels nanos, que vol dir instal·lar el projector portàtil, la pantalla portàtil i l'ordinador portàtil.

Dilluns vam trigar 1/2 hora, però va ser per manca d'experiència. Ahir vam trigar 50 min, i va ser perquè les coses no funcionaven.
  1. La pantalla no es desplegava bé
  2. El portàtil no s'engegava
  3. El segon portàtil no contactava amb el projector, que només mostrava la pantalla blava
Al final l'exposició va començar quan faltaven 10 min per acabar la classe, però les alumnes s'hi van avenir. I va ser aleshores que vaig haver d'expulsar 4 alumnes de classe per esvalotadors. Certament les noies que exposaven no ho feien gaire bé, i per això vaig mirar de raonar amb ells i que veiessin que era millor esperar a la valoració (recordo que són els companys qui avalua les exposicions orals), però no ho van voler entendre i van acabar tots quatre fora.

Dos eren del grup que divendres passat no va fer l'exposició perquè no se l'havien preparada. Els altres dos són els dos nois que havien format part del grup que estava exposant i que van ser expulsats per mantes. En qualsevol cas, això influirà en la seva nota d'actitud...