dilluns, 17 de maig del 2010

El sorteig

Avui hem sortejat a classe els dies d'exposició. Ha estat una tonteria, però els ha engrescat molt i ha fet que s'adonin de fins a quin punt som a tocar del final del projecte (molt més que no pas el fet que faci una setmana que els aviso que l'empresa ha d'estar muntada aquest divendres).

La cosa ha anat així:
  1. Els he explicat quina disponibilitat de dies hi havia: són cinc grups i hi havia 6 dies. Han decidit exposar fins al darrer moment i poder dedicar una jornada a acabar de perfilar l'exposició.
  2. He fet paperetes ben doblegades, una per cada dia d'exposició.
  3. He demanat als grups que m'enviessin un representant i, un cop l'he tingut, els he fet agafar, per estricte ordre de llista, una papereta cadascun.
  4. Quan ja havien descobert quin dia els tocava, havien de complir el tràmit d'omplir un quadre que jo mateixa havia fet a la pissarra amb les dates, afegint-hi els seus noms.
Encara que sembli mentida, l'excitació ha estat màxima: tant entre els qui han rebut la papereta per fer l'exposició el darrer dia (iupi!) com aquells a qui ha tocat exposar primer de tots (vaja!).

Saben que poden intercanviar dia si els convé, avisant-me un cop s'hagin posat d'acord dos grups.