dilluns, 26 d’abril del 2010

Un projecte poc telemàtic

El projecte va tirant endavant, però avui he hagut d'imprimir i fotocopiar per als alumnes les primeres pàgines del Pla d'empresa, per tal que l'omplissin a classe de forma manual i amb la condició que després ho introdueixin al qüestionari de Google Docs.

A canvi, la classe ha funcionat, i la majoria (els que no ja ho estic tenint en compte de cara a la nota d'assistència, esforç i actitud, que és el 20% de la final) han estat treballant en grup sense fer gaire soroll (alguns profes de l'institut em proposaran per a medalla).

Entre les fotocòpies que els he repartit avui, hi havia "material" que no podien resoldre sense fer una mica "d'investigació" prèvia, que hauran de fer a casa de cara a dimecres. I dimecres hauré de tornar a fer fotocòpies, amb la resta de Pla d'empresa: quin remei!

Per cert, sembla que l'amenaça va fer efecte: ja són només 8 (de 19) els alumnes que no tenen posada la seva adreça al Moodle. De fet, n'hi ha hagut dos, avui, que m'han demanat que els tornés a explicar com es feia.