dimecres, 7 d’abril del 2010

Primera sessió

Avui ha estat la primera sessió del projecte. Seguint les instruccions dels mestres, la presentació ha començat amb una avaluació inicial: he presentat als alumnes una notícia que va aparèixer al Periódico a finals del mes passat, amb l'objectiu de trobar-hi les característiques pròpies de l'empresa que s'hi presenta. A alguns d'ells els ha fet gràcia que fos una notícia de l'Índia.

A continuació els he explicat què és un portfoli, perquè forma part de l'avaluació del projecte i no n'han fet mai cap. Han fet moltes preguntes, cosa absolutament sorprenent en ells (no perquè siguin un grup dels que no pregunta, sinó perquè implica que havien estat escoltant). Em sembla que he aconseguit interessar-los.

Al marge, una de les profes de matemàtiques del centre m'havia demanat permís per assistir a la classe, encuriosida pel projecte. S'ha assegut en un racó (davant l'enorme sorpresa dels alumnes) i li he facilitat la mateixa documentació que als alumnes. L'interès que li ha despertat inicialment el meu projecte m'ha fet molta il·lusió. Que els alumnes s'hi hagin interessat també ha estat alleujant.